RETKET YRITYKSILLE JA RYHMILLE

RIB-Safari Helsinki By Night

Koe jännittävä ja erilainen saaristokierros RIB-avoveneellä Helsingin pimenevässä illassa! Tämä taatusti mieleenpainuva retki tarjoaa sinulle ja ryhmällesi unohtumattoman maisemallisen kokemuksen Helsingistä.

Sukellamme Keilaniemen valoista yölliselle merelle, jossa voit kirkkaalla ilmalla ihailla pimeyteen verhoutuneen saariston takana tuikkivaa ääretöntä tähtitaivasta. Avomeren suunnalla näet punaisena hehkuvan Harmajan majakan valon. Kierroksemme kuljettaa sinut Hernesaaren ja Kaivopuiston kautta valossa kylpevälle Kauppatorille, josta kiidämme Lonnan ohitse valaistuun Kustaanmiekkaan ja yöllisen Suomenlinnan läpi. Lopuksi palaamme Ruoholahden ohi Lauttasaaren pohjoispuolelta takaisin Keilaniemen valoihin.

Pääkaupunkimme loiste, pimenevällä merellä tuikkivat tähdet ja majakat sekä valoissa kylpevät merilinnoitukset – Helsinki by Night on upea ja yhteishenkeä nostattava ulkoilmaelämys seikkailuhenkisille ryhmille!

RETKEN TIEDOT

Saatavuus: noin 1.9. alkaen jäiden tuloon asti
Henkilömäärä: 1–12
Kesto: n. 1,5 tuntia
Lähdöt: Keilasatama 5, Espoo
Retkeä voidaan muokata siten, että sen lähtöpaikka, reitti ja kesto vaihtelevat. Helsingin puolella sopivia lähtöpaikkoja ovat esimerkiksi Kaivopuisto, Katajanokka ja Kauppatori.

LÄHDÖT

adventures at seaadventures.fi
+358 45 7876 0511

muuta tietoa

Turvallisuus

Turvallisuus on toimintamme tärkein ohjenuora. Kaikki alustemme päälliköt ovat kokeneita veneilijöitä, joilla on vähintään vuokraveneen kuljettamiseen vaadittava pätevyyskirja.

Asianmukainen katsastus

Retkemme toteutetaan turvallisella kalustolla. Traficom on katsastanut veneemme miehitetyksi vuokraveneeksi kotimaan liikenteeseen.

Turvainfo ennen retkiä

Kerromme aina selvästi, kuinka matkustajien tulee toimia veneristeilyillämme. Tarjoamme matkustajillemme asianmukaiset varusteet kuten pelastusliivit, suojavaatteet ja ajolasit ja ohjeistamme niiden käytössä.

Toimitusehdot

Varausmaksuna veloitamme 35 % aktiviteetin kokonaishinnasta.

Peruutusehdot:

  • 30–15 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 30 % kokonaishinnasta
  • 15–0 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 50 % kokonaishinnasta

Ehdot ovat voimassa sitoumuksetta ja ne voivat muuttua.

Ympäristöystävällisyys

Toteutamme retkemme mahdollisimman ekologisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä, jotta asiakkaamme voivat tulla kyytiimme hyvillä mielin. RIB-veneemme pohja on suunniteltu liitämään kevyesti veden pinnassa, jolloin polttoainetta kuluu vähemmän. Kiinnitämme toiminnassamme huomiota myös muihin ympäristöasioihin.

Lue lisää ympäristöystävällisyydestä veneretkillämme täältä.

Tietoa veneestä

Ring Powercraft -vene (RIB) on alus, jossa jäykkäpohjainen, tukeva runko yhdistyy ilmatäytteisiin ponttoneihin. Tällainen rakenne on tukeva ja merikelpoinen: esim. monet meripelastusorganisaatiot ympäri maailman käyttävät RIB-veneitä juuri niiden turvallisuuden vuoksi. Myös Green Peace käyttää niitä operaatioissaan.

RIB-veneemme Grey Hawk on CE-merkitty B-kategoriaan eli hyväksytty toimimaan Itämerellä kaikissa olosuhteissa. 9,5 metriä pitkässä ja 3,2 metriä leveässä veneessä on tilaa yhteensä 12 henkilölle, mikä tarkoittaa, että retkille mahtuu mukaan 11 asiakasta.

Veneen ponttonit on valmistettu hypalonista ja jaettu seitsemään erilliseen osastoon. Voimanlähteenä toimii Suzuki DF300 hv -perämoottori eli noin 4-litrainen V6-kone.

Varautuminen Koronaan

Veneretkillämme yhteen veneeseen mahtuu kerrallaan enintään 11 asiakasta eli pienryhmä. Penkkien käsinojat desinfioidaan sekä ennen retkiä että niiden välillä. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan kertakäyttöiset steriilit käsineet ja lähdöillämme on aina tarjolla myös käsidesiä. Hävitämme käytetyt suojaimet asianmukaisesti.

Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kasvomaskeja, mutta suosittelemme vahvasti henkilökohtaisen kasvomaskin mukaan ottamista. Saarissa liikkuessamme pyrimme pitämään riittävät turvavälit.