RETKET YRITYKSILLE JA RYHMILLE

RIB-veneily ja yrityspurjehdus, kokous merellä

Mikset yhdistäisi kummankin maailman parhaita puolia? Upea 40- jalkainen purjeveneemme tarjoaa nautinnollisen merellisen elämyksen vain tuulen äänen ja meren kohinan siivittämänä. Yrityspurjehduksellamme liikut saaristossa ja meriluonnossa ainoastaan tuulen voimalla. Saat halutessasi hieman perehdytystä purjehduksen saloihin tai puhtaasti nauttia meriluonnosta ja purjehduselämyksestä.

Purjeveneemme tarjoaa tilavat ja mukavat sisätilat sekä useimmille riittävän seisomakorkeuden. Veneessä on kaksi vessaa sekä kolme erillistä kajuuttaa- tilaa löytyy pitemmällekin virkistyspäivälle- veneessä on hyvät tilat ruokailuun tai vaikkapa merelliseen kokouksen pitämiseen. Veneestä löytyy myös 40” TV joten merellisten kokouksien pitäminen onnistuu myös.

Sightseeing RIB-veneellä

RIB-veneemme kuljettaa sinut hetkessä saariston saloihin, paikkoihin joihin et purjeveneellä pääsisi etkä ehtisi. RIB- veneessä istut lähellä merenpintaa ja sinulla on 360 asteen näkyvyys ympäröivään saaristoon. RIB-vene tarjoaa intensiivisen merellisen elämyksen. Välillä livut hiljaa läpi kapeiden saaristoväylien, nauttien opastuksesta ja saariston tarinoista, toisinaan vauhdikkaammin kohteiden välillä. Sillä ehdit lyhyessäkin ajassa nähdä ja kokea paljon ja nauttia maisemista ja tarinoista.

Ulkoilmahenkistä mukavuutta

Sekä purjeveneeseen että RIB:iin löytyy kaikille osallistujille kelin mukainen mukava uloin vaatetus. RIB-veneessä myös ajolasit.
Merellinen ruokailu
Tähän tilaisuuteen sopii maukas merellinen lounas / illallinen.
Turvallisuus on tärkein ohjenuoramme
Vankka purjeveneemme purjehtii mukavasti niin kovassa kuin leudoissa tuulissa. Vene on turvallinen kovemmallakin kelillä. RIB- veneemme on Englannissa valmistettu, vankka, vakaa ja turvallinen alusta meriretkille.

Retkien alussa on aina turvallisuusbriefing, kaikille osallistujille löytyy luonnollisesti asianmukaiset pelastusliivit. Kipparimme ovat kokeneita merenkävijöitä.

 

p

Tuotetietoa

Saariston sightseeing RIB-veneellä ja yrityspurjehdus
Kesto alk 4h.
Lähtöpaikka: Tervasaari, Helsinki
Henkilömäärä: n 20 hlöä ( suuremmat ryhmät- kysy erikseen)

Esimerkkiteemat RIB-veneellä:
Espoon saariston sightseeing
Helsingin merilinnoitukset ja Helsingin itäinen saaristo.
RIB-venekierroksillamme rantaudumme johonkin kelin mukaan valittuun virkistyssaareen.

muuta tietoa

Turvallisuus

Turvallisuus on toimintamme tärkein ohjenuora. Kaikki veneemme kuljettajat ovat kokeneita vesillä liikkujia joilla on vähintään vuokraveneen kuljettamiseen vaadittava pätevyyskirja.

Asianmukainen katsastus

Veneemme on katsastettu Trafia edustavan katsastajan toimesta miehitetyksi vuokraveneeksi kotimaan liikenteeseen.

Turvainfo ennen retkiä

Kerromme aina selvästi kuinka matkustajien tulee toimia RIB-veneristeilyllemme.  Tarjoamme matkustajiemme käyttöön pelastuslivit, asianmukaiset suojavaatteet sekä muut varusteet ( kuten ajolasit) ja ohjeistamme näidenkin käytössä.

Oppiva organisaatio

Harjoittelemme jatkuvasti eri pelastusvälineiden käyttöä, veneiden ajamista ja navigointia. Koulutamme ja kouluttaudumme , kehitämme toimintatapojamme sekä osaamistamme.

Toimitusehdot

Varausmaksuna veloitamme 35 % kokonaishinnasta.

Peruutusehdot:

  • 30-15 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 20 % kokonaishinnasta
  • 15-8 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 35 % kokonaishinnasta
  • 7- 0 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 70 % kokonaishinnasta

Voimassa sitoumuksetta ja voivat muuttua. Palveluhinnastossa esitetyt hinnat ovat  verottomia. Niihin lisätään 10 % arvonlisävero. Opaspalvelut hinnoitellaan aina erikseen tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Kun opas on mukana, mahtuu kyytiin 10 asiakasta.

Ympäristöystävällisyys

Aluksen voimanlähteenä toimii Suzuki DF300 hv perämoottori. Kyseessä on n 4-litrainen V6-kone. Moottori on moderni, muuttavalla venttiilien ajoituksella toimiva taloudellinen ”laihaseos”-kone.

RIB-veneemme on kilpaveneilijä Mike Ringin käsialaa. Sen pohja on suunniteltu siten, että alus liikkuu kevyesti liitäen veden pinnassa. Vauhdikkaaksi muotoiltu pohja tarkoittaa kääntäen sitä, että kykenemme toteuttamaan RIB-safarisi vain yhtä moottoria käyttäen.

Olemme pyrkineet valitsemaan kalustomme siten, että kykenemme yhdistämään laadukkaat RIB-charterit minimaaliseen ympäristön kuormitukseen.

Tämä on mahdollisimman ekologinen tapa liikkua liukuvalla veneellä- ei kahden koneen vedenvastusta  eikä ylimääräistä painoa veneen perässä.

Tämä tarkoittaa kevyempää kulkua = pienempää polttoaineen kulutusta.

Tietoa veneestä

Ring Powercraft Grey Hawk (RIB-vene) on vene jossa on jäykkäpohjainen, tukeva runko yhdistettynä ilmatäytteisiin ponttooneihin. Tällainen rakenne on tukeva ja merikelpoinen. Mm useat meripelastusorganisaatiot ympäri maailman käyttävät RIB-veneitä niiden turvallisuuden vuoksi.

RIB:imme ponttoonit on valmistettu hypalonista. Ne on jaettu seitsemään erilliseen osastoon.

  • Alus on CE-merkitty B-kategoriaan eli hyväksytty toimimaan Itämerellä kaikissa olosuhteissa – RIB-safarimme toteutetaan turvallisella kalustolla.
  • 9,5 metriä pitkä ja 3,2 metriä leveä
  • Tilaa yhteensä 12 henkilölle – max 11 asiakasta mahtuu mukaan RIB-charterille.
Korona tiedote

Varautuminen koronaan RIB-safareilla

Veneretkillämme yhteen veneeseen mahtuu kerrallaan max 11 asiakasta- eli pienryhmä.

Veneemme penkkien kaiteet desinfioidaan ennen veneretkiä sekä niiden välillä.

Asiakkaiden käyttöön tarjotaan kertakäyttöiset steriilit käsineet.

Lähdöillämme on aina tarjolla käsidesiä. Hävitämme asianmukaisesti käytetyt suojaimet.

Suosittelemme vahvasti henkilökohtaisen kasvomaskin ottamista mukaan. Olosuhteisen salliessa tarjoamme käyttöönne henkilökohtaisia kasvomaskeja ( eivät tartuntaa estäviä, ehkäisevät ysköksen leviämistä)

Saarissa liikkuessamme pyrimme muistamaan asianmukaiset turvavälit