Sea Adventures Finland

RIB-Safari Helsinki By Night

Koe saaristokierros RIB-avoveneellä pimenevässä illassa. Sukella Keilaniemen valoista yölliselle merelle – kirkkaalla ilmalla voit ihailla pimeyteen verhoutuneen saariston takana tuikkivaa tähtitaivasta. Avomeren suunnalla näet punaisena hehkuvan Harmajan majakan valon.

Kierroksemme kuljettaa sinut Hernesaaren ja Kaivopuiston kautta valossa kylpevälle Kauppatorille. Sieltä kiidämme Lonnan ohitse valaistuun Kustaanmiekkaan ja yöllisen Suomenlinnan läpi. Palamme Pihlajasaaren ja Ruoholahden ohi Keilaniemen valoihin.

Koe tällä ainutlaatuisella retkellä pääkaupunkimme loiste, pimenevällä merellä loistavat tähdet ja majakat sekä valoissa kylpevät merilinnoitukset.
Tämä retki tarjoaa sinulle taatusti unohtumattoman ulkoilmahenkisen ja maisemallisen kokemuksen Helsingistä.

HUOM! Tätä tuotetta voidaan muokata siten, että lähtöpaikka, reitti ja retken kesto vaihtelevat. Sopivia aloituspaikkoja ovat esim Ruoholahti, Kaivopuisto, Katajanokka, Kauppatori jne.

 

HINNASTO

Tarjousten perusteella

Matkantiedot

Henkilömäärä 1 – 11
Matkan kesto: n. 1,5 tuntia.

muuta tietoa

Saapuminen kohteeseen

Näin saavut omalla autolla

Henkilöautoille on runsaasti paikoitustilaa lähialueen parkkipaikoilla. Microsoftilta eteenpäin vesipuistolle parkkipaikat ovat maksuttomia. Lähdöt voidaan järjestää myös sopimuksen mukaan. Sopivia noutopaikkoja mm Kauppatori, Katajanokka, Kaivopuisto, Ruoholahti, Lauttasaari ja kaikki Espoon venesatamat.

Näin saavut julkisilla liikennevälineillä

Keilasatama 5 on vain n. 3-minuutin kävelymatkan päässä Keilaniemen metroasemalta. Tästä voit katsoa tarkemman saapumisohjeen.

Turvallisuus

Turvallisuus on toimintamme tärkein ohjenuora. Kaikki veneemme kuljettajat ovat kokeneita vesillä liikkujia joilla on vähintään vuokraveneen kuljettamiseen vaadittava pätevyyskirja.

Asianmukainen katsastus

Veneemme on katsastettu Trafia edustavan katsastajan toimesta miehitetyksi vuokraveneeksi kotimaan liikenteeseen.

Turvainfo ennen retkiä

Kerromme aina selvästi kuinka matkustajien tulee toimia RIB-veneristeilyllemme.  Tarjoamme matkustajiemme käyttöön pelastuslivit, asianmukaiset suojavaatteet sekä muut varusteet ( kuten ajolasit) ja ohjeistamme näidenkin käytössä.

Oppiva organisaatio

Harjoittelemme jatkuvasti eri pelastusvälineiden käyttöä, veneiden ajamista ja navigointia. Koulutamme ja kouluttaudumme , kehitämme toimintatapojamme sekä osaamistamme.

Toimitusehdot

Varausmaksuna veloitamme 35 % kokonaishinnasta.

Peruutusehdot:

  • 30-15 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 20 % kokonaishinnasta
  • 15-8 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 35 % kokonaishinnasta
  • 7- 0 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 70 % kokonaishinnasta

Voimassa sitoumuksetta ja voivat muuttua. Palveluhinnastossa esitetyt hinnat ovat  verottomia. Niihin lisätään 10 % arvonlisävero. Opaspalvelut hinnoitellaan aina erikseen tarjouspyynnön perusteella.

HUOM! Kun opas on mukana, mahtuu kyytiin 10 asiakasta.

Ympäristöystävällisyys

Aluksen voimanlähteenä toimii Suzuki DF300 hv perämoottori. Kyseessä on n 4-litrainen V6-kone. Moottori on moderni, muuttavalla venttiilien ajoituksella toimiva taloudellinen ”laihaseos”-kone.

RIB-veneemme on kilpaveneilijä Mike Ringin käsialaa. Sen pohja on suunniteltu siten, että alus liikkuu kevyesti liitäen veden pinnassa. Vauhdikkaaksi muotoiltu pohja tarkoittaa kääntäen sitä, että kykenemme toteuttamaan RIB-safarisi vain yhtä moottoria käyttäen.

Olemme pyrkineet valitsemaan kalustomme siten, että kykenemme yhdistämään laadukkaat RIB-charterit minimaaliseen ympäristön kuormitukseen.

Tämä on mahdollisimman ekologinen tapa liikkua liukuvalla veneellä- ei kahden koneen vedenvastusta  eikä ylimääräistä painoa veneen perässä.

Tämä tarkoittaa kevyempää kulkua = pienempää polttoaineen kulutusta.

Tietoa veneestä

Ring Powercraft Grey Hawk (RIB-vene) on vene jossa on jäykkäpohjainen, tukeva runko yhdistettynä ilmatäytteisiin ponttooneihin. Tällainen rakenne on tukeva ja merikelpoinen. Mm useat meripelastusorganisaatiot ympäri maailman käyttävät RIB-veneitä niiden turvallisuuden vuoksi.

RIB:imme ponttoonit on valmistettu hypalonista. Ne on jaettu seitsemään erilliseen osastoon.

  • Alus on CE-merkitty B-kategoriaan eli hyväksytty toimimaan Itämerellä kaikissa olosuhteissa – RIB-safarimme toteutetaan turvallisella kalustolla.
  • 9,5 metriä pitkä ja 3,2 metriä leveä
  • Tilaa yhteensä 12 henkilölle – max 11 asiakasta mahtuu mukaan RIB-charterille.
Korona tiedote

Varautuminen koronaan RIB-safareilla

Veneretkillämme yhteen veneeseen mahtuu kerrallaan max 11 asiakasta- eli pienryhmä.

Veneemme penkkien kaiteet desinfioidaan ennen veneretkiä sekä niiden välillä.

Asiakkaiden käyttöön tarjotaan kertakäyttöiset steriilit käsineet.

Lähdöillämme on aina tarjolla käsidesiä. Hävitämme asianmukaisesti käytetyt suojaimet.

Suosittelemme vahvasti henkilökohtaisen kasvomaskin ottamista mukaan. Olosuhteisen salliessa tarjoamme käyttöönne henkilökohtaisia kasvomaskeja ( eivät tartuntaa estäviä, ehkäisevät ysköksen leviämistä)

Saarissa liikkuessamme pyrimme muistamaan asianmukaiset turvavälit