RETKET YRITYKSILLE JA RYHMILLE

SEA ADVENTURE PORKKALA

Porkkalan saaristo on kiehtova sekoitus mantereen huviloiden ja mökkien välissä puikkelehtivaa Puutarhaväylää sekä avomeren jylhää maisemaa. Porkkalan meriseikkailumme vie sinut näihin ainutlaatuisiin maisemiin.

Porkkalan saaristossa näkyvät selvästi Parenteesin ajan jäljet vanhoine linnoitteiden raunioineen jotka ovat kiehtovasti sekoittuneet osin umpeen kasvaneeseen luontoon.

Porkkala sijaitsee ikivanhan laivaväylän varrella ja se on merkitty jo vanhoihin merikarttoihin. Seudun karikkoiset vedet ovat vaatineet veronsa ja Porkkalan alue onkin hylkyjen aarreaitta.

Porkkala on kiinnostava kohde myös majakkafaneille. Sieltä löytyy mm Rönnskärin sekä Kallbådanin majakat sekä jo unohduksiin jäänyt loisto. Meriseikkailumme Porkkalaan vie sinut johonkin kiinnostavaan saareen tutustumaan sen luontoon ja nähtävyyksiin. Merellisellä kierroksellamme näet Porkkalan kiinnostavimmat nähtävyydet sekä kuulet tarinoita alueen historiasta.

HUOM! Tähän tuotteeseen voidaan hyvin liittää erillisen oppaan toteuttama opastus, kävelykierros tai muu aktiviteetti saaressa. (Nämä tuotteet erillisellä tarjouksella sekä veloituksella).

 

Matkantiedot

Henkilömäärä 1 – 11
Matkan kesto: n. 4 h

LÄHDÖT

Keilasatama 5, 02150 Espoo tai sopimuksen mukaan.

muuta tietoa

Turvallisuus

Turvallisuus on toimintamme tärkein ohjenuora. Kaikki alustemme päälliköt ovat kokeneita veneilijöitä, joilla on vähintään vuokraveneen kuljettamiseen vaadittava pätevyyskirja.

Asianmukainen katsastus

Retkemme toteutetaan turvallisella kalustolla. Traficom on katsastanut veneemme miehitetyksi vuokraveneeksi kotimaan liikenteeseen.

Turvainfo ennen retkiä

Kerromme aina selvästi, kuinka matkustajien tulee toimia veneristeilyillämme. Tarjoamme matkustajillemme asianmukaiset varusteet kuten pelastusliivit, suojavaatteet ja ajolasit ja ohjeistamme niiden käytössä.

Toimitusehdot

Varausmaksuna veloitamme 35 % aktiviteetin kokonaishinnasta.

Peruutusehdot:

  • 30–15 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 30 % kokonaishinnasta
  • 15–0 pv ennen tapahtumaa: veloitamme 50 % kokonaishinnasta

Ehdot ovat voimassa sitoumuksetta ja ne voivat muuttua.

Ympäristöystävällisyys

Toteutamme retkemme mahdollisimman ekologisesti ja pienellä hiilijalanjäljellä, jotta asiakkaamme voivat tulla kyytiimme hyvillä mielin. RIB-veneemme pohja on suunniteltu liitämään kevyesti veden pinnassa, jolloin polttoainetta kuluu vähemmän. Kiinnitämme toiminnassamme huomiota myös muihin ympäristöasioihin.

Lue lisää ympäristöystävällisyydestä veneretkillämme täältä.

Tietoa veneestä

Ring Powercraft -vene (RIB) on alus, jossa jäykkäpohjainen, tukeva runko yhdistyy ilmatäytteisiin ponttoneihin. Tällainen rakenne on tukeva ja merikelpoinen: esim. monet meripelastusorganisaatiot ympäri maailman käyttävät RIB-veneitä juuri niiden turvallisuuden vuoksi. Myös Green Peace käyttää niitä operaatioissaan.

RIB-veneemme Grey Hawk on CE-merkitty B-kategoriaan eli hyväksytty toimimaan Itämerellä kaikissa olosuhteissa. 9,5 metriä pitkässä ja 3,2 metriä leveässä veneessä on tilaa yhteensä 12 henkilölle, mikä tarkoittaa, että retkille mahtuu mukaan 11 asiakasta.

Veneen ponttonit on valmistettu hypalonista ja jaettu seitsemään erilliseen osastoon. Voimanlähteenä toimii Suzuki DF300 hv -perämoottori eli noin 4-litrainen V6-kone.

Varautuminen Koronaan

Veneretkillämme yhteen veneeseen mahtuu kerrallaan enintään 11 asiakasta eli pienryhmä. Penkkien käsinojat desinfioidaan sekä ennen retkiä että niiden välillä. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan kertakäyttöiset steriilit käsineet ja lähdöillämme on aina tarjolla myös käsidesiä. Hävitämme käytetyt suojaimet asianmukaisesti.

Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kasvomaskeja, mutta suosittelemme vahvasti henkilökohtaisen kasvomaskin mukaan ottamista. Saarissa liikkuessamme pyrimme pitämään riittävät turvavälit.